Den bästa kemtvätten

Jag brukar vilja lämna in lite mer speciella plagg till kemtvätten, det kan till exempel handla om en skinnjacka eller det behöver inte ens vara ett plagg utan en matta. För ett tag sen köpte jag en klänning som jag tyckte var jättefin, men den satt inte helt perfekt på kroppen. Då tänkte jag, att jag borde kunnat hitta både ett skrädderi och kemtvätt i Uppsala där jag alltså kan få båda tjänsterna utförda! Jag letade ett tag och fann sedan Askungen Syateljé här i Uppsala, och jag valde att lämna in min klänning för att få den skräddarsydd. Jag fick ett jättebra bemötande och kände att det verkligen skulle bli bra det här. Jag fick ingen anledning att oroa mig över att det inte skulle bli som jag ville. Och resultatet blev perfekt!

Det tog endast en vecka för att sy in klänningen så att den passade perfekt, och dessutom var det till ett grymt bra pris. Jag lämnade samtidigt in några plagg för kemtvätt och fick tillbaka dem dagen därpå. Fläckfria och rena och utan att ha förändrats det minsta i formen.