Det här med VVS

Jag ska börja med att säga att jag inte vet någonting om VVS, eller väldigt lite i alla fall. Råkade komma över en artikel här om dagen där det stod om fördelarna med VVS och blev lite sugen på att skaffa det. Har inte tänkt på det innan, eller i alla fall inte att det är just det som kan vara lösningen på mina problem. Men jag har ganska torr luft hemma, även om jag är helt frisk så går jag runt och hostar och får kli i halsen just för att det är så otroligt dålig luft. Och så blir jag trött också. Men trodde inte att det fanns någon bra och enkel lösning på det. Men tydligen så finns de det.

Jag fortsatte med att läsa på om det och kan nu säga att jag har hittat ett företag som verkar väldigt bra – NSH VVS i Sälen. Och just dem valde jag för att de funnits ett bra tag, och desto längre de har funnits i branschen desto pålitligare tycker jag att de känns. Det behöver ju inte alltid stämma, men oftast gör de det. Så tänker att jag ska ringa till NSH VVS någon gång nu i veckan och i alla fall prata med dem och se vad de säger. Det kanske är jättelätt att dra nya vattenledningar för värme och ventilation eller så är det jättesvårt – jag får vänta och se.