Jag erkänner – jag har anlitat en städfirma

Det här med att ta hjälp av en städfirma i Hjo kanske inte är någon dum idé. Eller det verkar i alla fall vara den tanken jag hade här om dagen när jag tydligen bestämde mig för att anlita en städfirma, närmare bestämt Linas Städhjälp. Känner mig lite dum för att jag har gjort det nu faktiskt, som att jag är alldeles för lat och inte ens orkar städa själv trots att jag bor i en lägenhet…

Men ärligt talat, det är väl helt okej ändå. Jag menar jag jobbar ju faktiskt över sextio timmar i veckan och är otroligt trött konstant, så lite lättnad måste jag väl få. Och om jag inte kan få det på något annat sätt så får jag ta hjälp av en städfirma så att jag i alla fall kan spara i den tiden som jag annars skulle behöva lägga på att städa om kvällarna. Nu har det istället blivit så att jag har lagt den tiden på väldigt mycket annat istället vilket lett till att det bara blivit smutsigare och smutsigare här hemma. Och det gör att jag vet att det kommer ta evigheter att städa igenom det hela också.

Linas Städhjälp ska i alla fall komma hem till mig här nästa vecka och städa, jag valde en vanlig och ganska enkel hemstädning med dammsugning, damning och våttorkning av golv, tänker att det får räcka. Men vem vet, om de är väldigt bra så kanske jag tar hjälp av städfirman i Hjo till jul också.